Hakkında

Nurşen Erginsoy kimdir?Nurşen Erginsoy kimdir?

Nurşen Erginsoy, Bilkent Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği bölümünden 2014 yılında başarıyla mezun olmuştur. Yönetim Bilişim Sistemleri ikinci lisans ve İşletme (MBA) yüksek lisans programlarında eğitimi devam etmektedir. Kariyerini destekler şekilde, organizasyonel dönüşüm, ürün geliştirme ve kişisel gelişim gibi alanlarda uzmanlaşma amaçlı aldığı özel eğitimleri devam etmektedir.

Profesyonel iş hayatına Garanti Bankası Management Trainee programı ile başlayan Nurşen Erginsoy, uzun yıllar farklı sektörlerde proje yönetimi ve danışmanlık alanlarında, süreç ve ürün geliştirme, ve kurumsal dönüşüm odaklı projelerde Proje Yöneticisi olarak çalışmıştır. Yazılım geliştirme ve danışmanlık projelerinde çalışmaya halen devam etmektedir.

2019 yılında başlayan Profesyonel Koçluk alanında akreditasyon ve uzmanlaşma sürecinde, 2021 itibariyle International Coaching Federtion (ICF) onaylı Advancing the Path to Core Coaching Program (ACTP) programını tamamlayarak, profesyonel koç kimliği kazanmıştır. Yönetici (Coaching in Business Context) ve Takım (Coaching Teams) koçluğu alanlarında ICF onaylı sertifikasyon süreçlerini tamamlamıştır. Aldığı eğitimler, deneyimleri ve yetenekleri doğrultusunda, sunduğu değer anlamında yönünü, proje ekiplerine organizasyonel dönüşüm, çevik dönüşüm ve yetkinlik gelişimi anlamında destek verme şeklinde güncellemiştir.

Farklı kuruluşlarda gönüllü projelere fasilitasyon, eğitim ve bireysel – takım koçluklarıyla sosyal destek vermeye devam etmektedir. Aynı zamanda güncel araştırma ve öneri yazıları yazmaktadır. İçerik üretmekte sosyal medya platformları aracılığıyla paylaşımlar yapmaktadır.

Hayat Boyu Merak, Öğrenme, Paylaşım, Birlikte Yaratmak / Yönetişim / İşbirliği felsefelerini benimsemiştir; aynı zamanda bunlar güçlü değerleri arasındadır. Bu anlamda en çok beslendiği araçlar kitap okumak, gerçek hayat hikayeleri ve seyahat etmektir.

Potansiyelini en üst seviyeye kadar geliştirmek adına bireylerin düşüncelerindeki ve kişiliklerindeki değişimlerin gençliklerinde aldıkları eğitimle oluştuğu süreklilik ilkesine, bireylerin değişikliklere uyum sağlayabilmesi için kendilerinin var olan potansiyellerinin farkında olmaları ve bunun içinde üretkenliklerini geliştirebilme gerekliliğini savunan yaratıcılık / üretkenlik ilkesine ve son olarak bireylerin kendi kendilerinin öğretmeni olma anlayışını savunan öz-öğretici olma ilkesine gönülden bağlıdır.